Praktisk og kraftig flishugger.

Firmalogo
Argus kompetanse
Sikkerhetsopplæring, kurs, anleggsgartner, arborist og nettbutikk.
Gå til innhold

Praktisk og kraftig flishugger.

Argus kompetanse
Publisert by Chris i Produkter · tirsdag 06 mar 2018
Tags: flishuggerkvistkutterproffselvstart
I vårt daglige virke er vi nødt til å ha utstyr som holder mål og enkelt tas med ut i "marka", så derfor er vi hele tiden på jakt etter produkter som er gode nok og tilfredstiller alle krav vi måtte ha - både når det gjelder kvalitet, håndtering etc.
Både i arboristyrket og som anleggsgartner, blir det nødvendigvis masse kvist og greiner som skal håndteres og ryddes opp i, så da er en god flishugger ett alfa omega i hverdagen.
Siden dette til tider er noe som blir mye brukt og at det ikke alle steder er like enkelt å komme til med bil, henger og større maskiner, så er det enklere med en maskin som kommer til nær sagt over alt.
Vi har hatt en slik maskin i kikkerten ei god stund, og har også hatt en del kontakt med produsenten av disse over en periode for å få alle detaljer vi trengte.
Siden de ikke har importør i Norge, så ville de veldig gjerne at vi tok oss en tur for å prøve den ut og ev. få opplæring i hvordan maskinen virker, service og vedlikehold, reservedeler, garantier og ellers alt som hører med, slik at vi hadde grunnlaget for å avgjøre om dette virkelig var noe for oss og vårt marked.
På nyåret tok vi derfor turen til Belgia for å få all denne opplæringen og teste maskinen, og "enden på visa" er at vi nå venter på at brosjyrer og brukermanualer skal komme til oss i oversatt versjon som vi kan gå gjennom og redigere før maskinene kommer for salg her hos oss.
Vi vil i hovedsak konsentrere oss om den med størst motor (18 hk) og selvstart, men vil også kunne tilby en med 16 hk og snorstart (litt billigere) hvis noen ønsker det.
Ved siden av å være solide, er disse flishuggerne relativt støysvake i forhold til mange slike maskiner, de er godt vibrasjonsdempet, har flere sikkerhetssensorer enn standardene krever og er enkle å vedlikeholde.
De er relativt små og har hjul, slik at her kan man enkelt trille med seg flishuggeren til det man skal ha kuttet opp og slipper å dra med seg hauger med trevirke til der flishuggeren står.
På ekstra kronglete og trange plasser, kan det i tillegg også relativt enkelt monteres fra noen deler for å frakte den inn "bit for bit".
Så i det store og hele er dette en maskin som virkelig gjør jobbene enklere og som vi virkelig gleder oss til å kunne tilby for salg - og ikke bare til eget bruk i vår hverdag.

Mer om denne vil forøvrig komme når vi har alle detaljer som brukermanualer etc. ferdig oversatt og redigert her hos oss, så for dere som måtte være interessert - følg med i tiden framover!

Dere kan få en liten smugtitt på maskinen på bildet i dette innlegget, og som dere ser på uttrykket til "sjefen sjøl", så er han mer enn litt fornøyd med herligheten :D

Med ønsker om en flott vår til dere alle (snøen blir vel borte etter hvert...) fra Rune, Robin og Christine.


Robin Odden
Certification ID: NR-0041A

Sertifiseringsbevis

Argus kompetanse, Hvamsvegen 1340, 1929 Auli, Tlf. 930 93 549, Mail, Org. nr. 994 330 691
ISA sertifiseringslogo
Tilbake til innholdet