Om oss - Argus kompetanse

Firmalogo
Argus kompetanse
Sikkerhetsopplæring, kurs, anleggsgartner, arborist og nettbutikk.
Gå til innhold
Generelt:
Vi er et familiedrevet enkeltmannsforetak hvor vi alle brenner for det vi driver med og ser fram mot hver ny arbeidsdag med glede.
For oss er kunnskap, sikkerhet og kvalitet tre av de viktigste faktorene vi jobber etter og får vi forespørsel om å ta jobber som strider med dette - så nøler vi ikke med å takke nei til jobben!
Siden vi ser at det er altfor enkelt å påberope seg titler og kvalifikasjoner man ikke har, ligger våre viktigste kvalifikasjoner  på siden for Godkjenninger - slik at det ikke skal være noen tvil om at vi er kvalifisert innen det vi jobber med.

Rune er liksom sjefen (vi lar ham i alle fall tro det...) og er en kunnskapsrik og erfaren kar med over 20 års fartstid innen sikkerhetsopplæring og er godt skolert med pedagogisk utdannelse i "bunnen".
I tillegg har han jobbet mange år innen bygg/anlegg, lager, salg og i transportbransjen bl.a.

Siden vi også jobber innen det grønne og dette er et av våre "hjertebarn", så er vi opptatt av å ha kunnskapen på plass og derfor har vi sørget for at han har tatt en internasjonal utdannelse innen dette.
Så i godt voksen alder har han derfor utdannet seg som trepleie spesialist hos Tree Care Academy og har derfor kunnskaper langt utenfor det normale innen feltet.

Robin er en skikkelig "nerd" når det gjelder det grønne og utstyr som trengs til grønne jobber.
Han har utdannelse som anleggsgartner i bunnen og fordi han er spesielt interessert i det grønne - har han virdereutdannet seg til ISA sertifisert arborist (en internasjonal utdannelse som er den høyeste innen faget) som krever at han avlegger en prøve hvert 3. år for å kunne beholde tittelen (altså kreves det at han hele tiden må holde seg oppdatert på det som skjer og ev. ny kunnskap til enhver tid).

Varene vi tilbyr i nettbutikken er også nøye utvalgt og utprøvd av ham og det er kun det absolutt beste som slipper gjennom "nåløyet", siden dette også er produkter vi bruker selv i vårt daglige virke.
Sikkerhet, presisjon, bærekraft og kvalitet er stikkordet i så henseende.

I tillegg har han også pedagogisk utdannelse og er godkjent kursholder innen sikkerhetskurs.

Christine jobber mye i kulissene med bl.a. å holde oss oppdatert på nettet og div. annet.
Hun er bl.a. utdannet interiørkonsulent, men har som de andre en forkjærlighet for det grønne og utdannelsen sammen med en del kurs - kommer godt med når hager skal planlegges og tegnes.
Hun er også en god sparringspartner når trær og planter skal velges og ting skal "landes".
Noen må liksom holde "gutta" litt i ørene når de blir litt for overivrige i jobben... ;)
Hennes motto er - "Sammen er vi dynamitt!"

De beste ønsker fra oss alle 3!Robin Odden
Certification ID: NR-0041A

Sertifiseringsbevis

Argus kompetanse, Hvamsvegen 1340, 1929 Auli, Tlf. 930 93 549, Mail, Org. nr. 994 330 691
ISA sertifiseringslogo
Tilbake til innholdet