V3air Hodelykt

V3air Hodelykt 250 Lumen - Varenummer: 900508 - Argus kompetanse

Firmalogo
Argus kompetanse
Sikkerhetsopplæring, kurs, anleggsgartner, arborist og nettbutikk.
Gå til innhold
Nettbutikk > Prods. lykter
Bookmark and Share
Totalt i handlekurven:
Det er ingen anbefalinger enda.
0
0
0
0
0
Gi din vurdering:
Lykter
V3air hodelykt byr på et suverent forhold mellom vekt og effekt og er designet for å være komfortabel - bare 140 gram og nå hele 340 lumen!

Beskrivelse:
Oppgradert bestselger! Suprabeam hodelykt V3air byr på et suverent forhold mellom vekt og effekt, og er designet for å komfortabel å bære på hodet. Med sin lave vekt på 140 gram (inkl. batterier) og lysstyrke på 340 lumen er denne lille kraftpakken av en hodelykt Suprabeams bestselger. V3air tåler mye og kommer med markedets mest effektive batteriløsning som gir opptil 80 timers batteritid med AAA batterier (kan dimme lyset ned til 6 lumen). Lykthodet er produsert i aluminium og har en spesiell optisk linse som reduserer lystap og gir maksimal utnyttelse av lyskraften. Den har fokusering (Hyperfokus™) med bredt flomlys og klart spotlys og et fullt elektronisk kontrollsystem med boost, SOS, og dimmer med lagring. Hodelykten har fått bedre pute bak lykthodet for økt komfort, samt nytt hodebånd med innvendig silikonstriper for bedre feste. Lykten leveres i en flott emballasje og med 3 stk. AAA-batterier. Brukstemperatur: - 30 til + 50 grader celsius.

Suprabeam er en dansk-sveitsisk produsent som designer, utvikler og produserer markedets råeste lomme- og hodelykter. Lyktene er produsert i aluminium og er testet etter de høyeste standarder. Leveres med hele 5 års fabrikkgaranti.

Lyspunkter

- Avansert teknologi
- Effektiv strømforbruk
- Superkompakt design
-Lang levetid - 5 års garanti
-Komponenter i høy kvalitet
- Utskiftbare deler
- Kraftig lys over lengre tid
528.00 kr(Eks. [Mva.])
Legg i handlevognen
Robin Odden
Certification ID: NR-0041A

Sertifiseringsbevis
Sertifiseringsbevis

Argus kompetanse, Hvamsvegen 1340, 1929 Auli, Tlf. 930 93 549, Mail, Org. nr. 994 330 691
Tilbake til innholdet