Q2 170 lumen

Q2 170 lumen - Varenummer 900462 - Argus kompetanse

Firmalogo
Argus kompetanse
Sikkerhetsopplæring, kurs, anleggsgartner, arborist og nettbutikk.
Gå til innhold
Nettbutikk > Prods. lykter
Bookmark and Share
Totalt i handlekurven:
Det er ingen anbefalinger enda.
0
0
0
0
0
Gi din vurdering:
Lykter
Q2 er en svært kompakt minilykt i anodisert aluminium med høy ytelse og jevnt arbeidslys, og leverer hele 200 lumen

Beskrivelse:
Oppgradert versjon! Q2 er en svært kompakt minilykt i anodisert aluminium med høy ytelse og jevnt arbeidslys. Q2 leverer nå hele 200 lumen og har Hyperfokus™ og 2 step lysfunksjon med høy og lav lyseffekt. Denne lykten er god å holde på grunn av lav vekt (80 g) og bra design. Lyslengde er oppgitt til 195 meter! Q2 leveres i flott emballasje med 1 stk AA-batterier. Brukstemperatur: - 30 til + 50 grader celsius.

Suprabeam er en dansk-sveitsisk produsent som designer, utvikler og produserer markedets råeste lomme- og hodelykter. Lyktene er produsert i aluminium og er testet etter de høyeste standarder. Leveres med hele 5 års fabrikkgaranti.

Suprabeam er en dansk-sveitsisk produsent som tilbyr markedets råeste lomme- og hodelykter, totalt 17 lykt-modeller fra 80 - 900 lumen, inkludert 5 hodelyktvarianter. Lyktene er produsert i aluminum og testet etter de høyeste standarder. Suprabeam lyktene har mange smarte funksjoner, som Optical Hyperfocus™ zoom-funksjon med sterkt spotlys til bredt flomlys. Suprabeam har også utviklet en spesiell optisk linse som utnytter lyset maksimalt og reduserer lystap. Komponentene i lyktene har samme høye krav til kvalitet, og det blir ikke brukt kopier, og alle deler kan enkelt byttes ut og erstattes med nye. Alle disse elementene gir Suprabeam lyktene en optimal lyseffekt og høy kvalitet. Det er derfor alle Suprabeam lyktene leveres med 5 års fabrikkgaranti.

Lyspunkter

- Avansert teknologi
- Effektiv strømforbruk
- Superkompakt design
- Lang levetid - 5 års garanti
- Komponenter i høy kvalitet
- Utskiftbare deler
- Kraftig lys over lengre tid
528.00 kr(Eks. [Mva.])
Legg i handlevognen
Robin Odden
Certification ID: NR-0041A

Sertifiseringsbevis
Sertifiseringsbevis

Argus kompetanse, Hvamsvegen 1340, 1929 Auli, Tlf. 930 93 549, Mail, Org. nr. 994 330 691
Tilbake til innholdet